+36-30-991-9607 szikra@szikra.hu

Ez a terület az, ami a legnagyobb kihívásokat tartogatja a szakma számára. Egy nem szakszerűen, minden részletre kiterjedő szerelés hibáinak javítása sokkal nagyobb feladat, mint egy megfelelő rendszer kialakítása. Itt nem lehet hasra ütni, kénytelenek vagyunk számolni, méretezni, tervet készíteni. Ez a szemlélet a korábbi időszakban nem nyert elismerést, azonban az újabb technológiák, anyagok megjelenésével és alkalmazásával egyre nagyobb hangsúlyt kap, megrendelőink jobban elfogadják a mérnöki méretezés szükségességét. Előtérbe kerül az energiatakarékosság, a mechanikus és elektronikus szabályzások alkalmazása, a megfelelő fűtő-hűtő berendezések kiválasztása, a csatlakozó gépészeti berendezések kapcsolódása, nem utolsó sorban pedig a megrendelők életviteléhez igazodó elképzeléseik szakszerű módon történő megvalósítása.

Az utóbbi években drasztikusan megjelenő klímaváltozás egyre több háztartásban és közösségi épültben tette szükségessé a fűtés mellett a megfelelő hűtés kialakítását is, ezért cégünk akár légkezeléses, akár vizes hűtési hálózatok kiépítését is vállalja.
1995-ben Magyarországon szabadalmaztattuk a MEDITHERM® fal, padló és mennyezet fűtő-hűtő rendszert, amely zászlósa a Magyarországon ma már alkalmazott rendszereknek.
Mindemellett szereléseink kiterjednek egyéb fűtési-hűtési rendszerek kialakítására is.

Menü bezárása