+36-30-991-9607 szikra@szikra.hu

A fűtési rendszerek fejlődésével párhuzamosan a piacon egyre nagyobb az igény a fűtővíz minőségére, elsődlegesen a lágyvizes feltöltésre. Egyes kazángyártók már garanciális feltételként határozzák meg a rendszer lágyvízzel történő üzemeltetését. Meglévő rendszerek esetében javasoljuk a rendszer tisztítását, átmosását, majd utána a lágyvízzel való feltöltését, melynek elvégzését cégünk sok éves tapasztalattal vállalja.

Egyedi vízkőtelenítési technológiával is rendelkezünk. Ezzel károsodás nélkül tisztítható minden krómozott felület, hőcserélő, kazán és víztároló, víz és fűtési csővezeték, fajanszok, úszómedencék burkolata, és tűzzománcozott felületek is.

A padlófűtési csövek belső falára kirakódott, vízkő által megkövült szennyeződések keresztmetszet szűkítéssel rontják a fűtés hatásfokát, nagymértékű többlet energia bevitelével lehet csak megfelelő, vagy még így sem elegendő hőleadást elérni. Számos esetben padlófűtési körök teljes elzáródását is tapasztaljuk. Ezt a problémát csak vízkőtelenítéssel lehet orvosolni jó eséllyel.

A vízkőoldó gyártása ANTICAL márkanévvel történik, háztartási célra a HT-20, ipari alkalmazásra az IP-30 és IP-50 minőség ajánlott.
Hatékonysága fokozott hatóanyagtartalmának köszönhetően többszöröse az agyonreklámozott márkákkal elérhető eredményhez képest.

Igény esetén lehetőség van egyéb, a fűtőközeg minőségét javító adalékanyagok rendszerbe juttatására is.

Menü bezárása